ebook: Kuchnia polska na cztery pory roku - Marta Krawczyk

Kuchnia polska na cztery pory roku - ebook

( )

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Udostępnij:
Cena: 19,99 zł
Kupując tego ebooka otrzymasz
199 punktów koobe !
Pobierz fragment ebooka:

Wydawnictwo: SBM ; ilość stron wydania papierowego: 241; cena wydania papierowego: 29,95 zł; data wydania: 2014-4-1;
Skomentuj ebooka "Kuchnia polska na cztery pory roku"